Ζήστε Κάθε Μέρα Ανεξάρτητοι: 9 μαθήματα για να ζήσετε – και να αγαπήσετε- μια ζωή ανεξαρτησίας Steve W. Price

ISBN:

Published: 2013

Paperback

175 pages


Description

Ζήστε Κάθε Μέρα Ανεξάρτητοι: 9 μαθήματα για να ζήσετε – και να αγαπήσετε- μια ζωή ανεξαρτησίας  by  Steve W. Price

Ζήστε Κάθε Μέρα Ανεξάρτητοι: 9 μαθήματα για να ζήσετε – και να αγαπήσετε- μια ζωή ανεξαρτησίας by Steve W. Price
2013 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 175 pages | ISBN: | 7.34 Mb

Γιατί να γιορτάζετε την ανεξαρτησία σας μόνο στις εθνικές επετείους από τη στιγμή που θα μπορούσατε να τη γιορτάζετε κάθε ημέρα-Σε μια πρόσφατη έρευνα διάφοροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ερωτήθηκαν τι ήταν αυτό που τους άρεσε περισσότερο σχετικάMoreΓιατί να γιορτάζετε την ανεξαρτησία σας μόνο στις εθνικές επετείους από τη στιγμή που θα μπορούσατε να τη γιορτάζετε κάθε ημέρα-Σε μια πρόσφατη έρευνα διάφοροι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ερωτήθηκαν τι ήταν αυτό που τους άρεσε περισσότερο σχετικά με το να έχουν τη δική τους επιχείρηση.

Οι τρεις στους τέσσερις έδωσαν την ίδια μονολεκτική απάντηση:Ανεξαρτησία. Πάνα από τα χρήματα... πάνω από τον χρόνο... πάνω από την ισχύ... πάνω από το γόητρο...Περισσότερο απ οτιδήποτε άλλο στη ζωή, οι άνθρωποι εκτιμούν και αναζητούν την ανεξαρτησία - θυσιάζοντας ακόμα και τις ζωές τους γι αυτήν.Επομένως, γιατί να γιορτάζετε την ανεξαρτησία σας μόνο στις εθνικές επετείους από την στιγμή που θα μπορούσατε να τη γιορτάζετε κάθε μέρα-Πώς- Εμπεδώνοντας και ακολουθώντας τα 9 μαθήματα αυτού του βιβλίου.Στο παρελθόν χρησιμοποιούσαμε εργαλεία για να ενισχύσουμε το έργο που παράγαμε ε τους μύες μας, έχει πει ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Σήμερα χρησιμοποιούμε εργαλεία για να ενισχύσουμε το μυαλό μας.Θεωρήστε αυτό το βιβλίο ως ένα εργαλείο για να ενισχύσετε το μυαλό σας, να ανοίξετε το πνεύμα σας σε περισσότερες προοπτικές και να απολαύσετε περισσότερη ανεξαρτησία στη ζωή σας μαθαίνοντας - υιοθετώντας έπειτα - τις 9 δοκιμασμένες αξίες που μπορούν να κάνουν την κάθε ημέρα σας ημέρα ανεξαρτησίας, σε όλους του τομείς της ζωής σας.Γιατί χρονοτριβείτε- Διαβάστε αυτό το βιβλίο... και ξεκινήστε να χαίρεστε την ανεξαρτησία σας από σήμερα!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Ζήστε Κάθε Μέρα Ανεξάρτητοι: 9 μαθήματα για να ζήσετε – και να αγαπήσετε- μια ζωή ανεξαρτησίας":


sunridersmc-phuket.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us