JEDNA NOĆ - ODRICANJE (One Night, #2) Jodi Ellen Malpas

ISBN:

Published:

Paperback

450 pages


Description

JEDNA NOĆ - ODRICANJE (One Night, #2)  by  Jodi Ellen Malpas

JEDNA NOĆ - ODRICANJE (One Night, #2) by Jodi Ellen Malpas
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 450 pages | ISBN: | 5.72 Mb

Strast koja se razbuktala između Livy i Millera može okončati tako da ih oboje uništi.Odnos im je i dalje prepun neobjašnjive žudnje, ali malo pomalo, nižu se i šokantna otkrića. On je nevjerojatno bogat, vanjštine koja poziva na grijeh, a LivyMoreStrast koja se razbuktala između Livy i Millera može okončati tako da ih oboje uništi.Odnos im je i dalje prepun neobjašnjive žudnje, ali malo pomalo, nižu se i šokantna otkrića.

On je nevjerojatno bogat, vanjštine koja poziva na grijeh, a Livy dovodi do užitaka za koje prije njega nije znala ni da postoje.Za Livy, povratka na staro više nema. Odlučna je u namjeri da postane svjetlo u mračnome svijetu Millera Harta. Ipak, taj novi život ima prilično visoku cijenu...Miller zna da moć koju ima nije stekao bez odricanja, no nipošto ne želi da Livy postane jedna od njih. Želi je imati, na sve moguće načine.

Njegov prvi zadatak je zaštititi je pod svaku cijenu- od svojih grijeha, od svojih neprijatelja... I od sebe samoga.No, kako se njihova afera postaje sve snažnijom, Livy i Miller privlače pažnju opsesivne i opasne treće osobe. I dok otkriva nove stvari o Milleru koji je potresaju do srži, Livy mora donijeti odluku misli li da je Miller ipak možda nepovratno uništen.A on se mora suočiti sa svojim strahom da će ju, ako je želi zaštititi, nakon svega jednostavno mogao – izgubiti.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "JEDNA NOĆ - ODRICANJE (One Night, #2)":


sunridersmc-phuket.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us